Kvintesence

Kvintesence so, tako kot Pomandri, substance na vodni osnovi, shranjene v akoholu. Vsebujejo energije barv, zelišč in mineralov.

Kvintesence v barvni sistem Aura-Some vnašajo nežnejše, subtilnejše energije. Delujejo na astralni in eterični ravni.

Povezujejo se s stekleničkami mojstrskega kompleta Equilibrium olj (z izjemo Kvintesence Sveti gral in Solarni logos), to so stekleničke od številke 50 do 64. Z njimi v naše avrično polje privabimo kvalitete posameznih Mojstrov.

Mojstri so visoko razvita bitja, ki so v nekem času, v enem ali več življenj, živeli tudi na Zemlji. Zavezali so se, da bodo pomagali človeštvu, morda tudi zaradi hvaležnosti za vse tisto, kar so prejeli iz zemeljskih izkušenj. Delujejo kot posredniki med Stvarnikom in človeštvom. Vicky Wall je vedno poudarjala, da je vsak od nas neposredno povezan z Izvorom in ne potrebuje posrednikov za komunikacijo z Višjim. Ta vez se nikoli ne prekine. Vse invokacije, ki jih pošljemo iz odprtega srca, naše molitve, želje, vprašanja, prispejo neposredno do Izvora vsega, kar je, in tudi odgovor od tam se vrne neposredno. Naloga Mojstrov pa je, da ta odgovor, ki mora prepotovati vse plasti kolektivne zavesti, pretvorijo v človeku bolj razumljive in sprejemljive energije.

Kvintesence lahko uporabljamo pri meditaciji ali molitvi; z njimi se lažje umirimo, predamo in tako povežemo z Izvorom energije. Ko se povežemo z mojstrskimi žarki, prebudimo energije Mojstrov, ki so v nas samih in jih privabimo na površje. Tako prepoznamo in sprejmemo lastno notranjo lepoto.

Ko se tako končno zavemo svoje božanskosti, tega, da smo vsi del Celote, pa naša pot še ni končana. To vedenje in vse svoje potenciale moramo nato zaživeti z vsemi plastmi svoje biti, jih udejanjati v fizičnem svetu, jih materializirati. Ko v raziskovanju sebe potujemo navzgor proti Celoti in se nato vračamo skozi plasti kolektivne zavesti navzdol vse do fizičnega sveta, ob tem spoznavamo razsežnosti, ki jih imenujemo tudi mojstrski potenciali.
Mojstrske energije so tiste lastnosti, ki jih lahko uporabljamo in jih živimo, ko s svojo zavestjo dosežemo stanje razumevanja celotnega vedenja, ki je bilo kadarkoli v času ustvarjeno v kolektivnem.

Tako kot pri vseh ostalih izdelkih Aura-Some, je tudi pri izbiranju Kvintesenc najbolje prisluhniti notranjemu glasu. A ne glede na način, na katerega bomo izbrali katero od Kvintesenc, vedite, da si ne moremo izbrati napačne. Vsaka namreč v nas prebudi notranjega Mojstra. Z vsako pridemo v stik z vsemi Mojstri. In prav vse vzpodbujajo širjenje brezpogojne ljubezni.

Uporaba:

Na levo zapestje kanemo tri kapljice kvintesence in pomanemo zapestji. Roke dvignemo nad glavo ter energije podelimo svetu okoli nas. Nežno jih porazdelimo po energijskem telesu tako, da začnemo pri kronski čakri, se za trenutek zaustavimo pri srčni, nadaljujemo do solarnega pleksusa in hare ter korenske čakre. Potem njene energije podelimo tudi Zemlji. Esenco porazdelimo še po hrbtni strani navzgor. Roke razpremo pred seboj in energije ponovno podelimo svetu. Na koncu sklenemo dlani pred čelom in s tremi globokimi vdihi vsrkamo energije esence vase.

Opise posameznih kvintesenc, si lahko preberete tukaj. Poleg imena so v opisu informacije o barvi kvintesence in barvi ter številki Equilibrium stekleničke, s katero se ta kvintesenca povezuje. Vodilni misli sledi opis lastnosti, ki jih posamezna kvintesenca privablja v naše avrično polje. Navedene so le splošne informacije, saj pri vseh izdelkih Aura-Some sčasoma sami najbolje zaznamo, kako posamezne energije učinkujejo na nas in kje nam lahko ponudijo največ podpore.

Aura-Soma Slovenija